Arxiu de la categoria: Internet

Android 5.0 Lollipop

M’agrada Android, cada dia més, he sigut usuari d’iOS i iPhone els darrers 2 anys. La presentació del iPhone 6 em va deixar personalment fred i amb la idea de canviar de mòbil i òbiament de plataforma em vaig decantar directament cap a Android, els que em coneixeu sabeu que soc molt pro-Microsoft, però és una plataforma que ha de madurar, cal dir que també es la més jove.

Continua la lectura de Android 5.0 Lollipop

Java 8

La setmana passada, Oracle, va començar l’actualització del Java.

java8_logo

Molts coneixeu ja aquest complement per ser necessari a l’hora de signar digitalment documents, presentar impostos, portals de facturació Online, o moltes més aplicacions online.

Doncs be comentar-vos que es una actualització aconsellada, per seguretat i compatibilitat. Però Alerta! No funciona amb Windows XP! Això és un una raó més per deixar ja enrere XP i adaptar un nou sistema com Windows 8.1.

No importa si utilitzes Windows o MAC, Internet Explorer, Chrome o Firefox, l’actualització és necessària i aviat serà obligatòria. Durant el procés ens demana eliminar la versió anterior, un procés que fa automàticament.

Personalment l’he pogut provar en la pàgina d’AEAT i la presentació d’impostos i funciona correctament.

Premeu aqui si voleu actualitzar-lo

Alerta han extret contrasenyes GMail!

Un grup de Hackers han publicat un fitxer amb mes de 5 milions de contrasenyes i comptes de Gmail.
Google s’han afanyat a assegurar que no han sigut hackejades, el que significa que el sistema es “segur”, han utilitzat tècniques de suplantació d’Identitat (em faig passar per tu i així recuperar la contrasenya).

hack-gmail
Continua la lectura de Alerta han extret contrasenyes GMail!

AdBlock Plus un plugin molt aconsellable

Si utilitzes Google Chrome o Firefox per navegar a banda de què és més ràpid en alguns equips que el mateix Internet Explorer, la seva gran virtut és sense dubtar els Plugins, petits programes que s’afegeixen al navegador per dotar-lo de noves funcions. Els plugins estan disponibles per Windows i Mac, i Google la “creadora” del Chrome ha assegurat que els portarà a les versions mòbils pròximament.
Un dels més interessants i del que personalment m’ha canviat la manera de navegar i veure les webs es AdBlock Plus.

adblock-plus

Continua la lectura de AdBlock Plus un plugin molt aconsellable