Arxiu de la categoria: Tutorials d’ajuda

Els discs (no tant) durs externs

Quants de vosaltres guardeu la informació en discos durs externs? A veure…. Ufff quanta feina!

La majoria de discs durs externs no deixen de ser un disc dur convencional tancat en una caixai que de “dur” no en tenen massa res ( pot haver-hi excepcions, com els SSD o M.2 de nova generació) .  Si fem una mica de Wiki, el disc dur és una evolució del tocadiscs, i cert que no li agradava gaire que el toquéssim, oi? Doncs imagineu que els nostres protagonistes d’avui giren de 5mil a 10mil RPM!!

2885262347_5f6ac8825e_o

Continua la lectura de Els discs (no tant) durs externs

Java 8

La setmana passada, Oracle, va començar l’actualització del Java.

java8_logo

Molts coneixeu ja aquest complement per ser necessari a l’hora de signar digitalment documents, presentar impostos, portals de facturació Online, o moltes més aplicacions online.

Doncs be comentar-vos que es una actualització aconsellada, per seguretat i compatibilitat. Però Alerta! No funciona amb Windows XP! Això és un una raó més per deixar ja enrere XP i adaptar un nou sistema com Windows 8.1.

No importa si utilitzes Windows o MAC, Internet Explorer, Chrome o Firefox, l’actualització és necessària i aviat serà obligatòria. Durant el procés ens demana eliminar la versió anterior, un procés que fa automàticament.

Personalment l’he pogut provar en la pàgina d’AEAT i la presentació d’impostos i funciona correctament.

Premeu aqui si voleu actualitzar-lo