Microsoft Surface Book

Hi ha dies durant la vida laboral d’una persona, en què del que t’agrada o et dediques (tant de bo tinguis les dues) que una eina, una peça, un vehicle, un programa, una tecnologia, el que sigui que utilitzes per treballar, fa que tot canvï per evolucionar i on te n’adones que la teva feina t’encanta.

Un d’aquests dies per mi es avui!

Des de Nova York, Microsoft ha presentat diversos dispositius, nova línia d’smartphones , nova versió de la Microsoft Band la polsera quantificadora, nova Surface Pro que arriba a la seva 4ª versió, però avui 6/10/2015 Microsoft ha reinventat el portàtil.

Fa anys que molts fabricants, Samsung i Apple entre d’altres, gasten milions de dòlars, fent proves amb dispositius, de diferents tamanys i formes, amb sistemes operatius inmadurs, buscant una manera de substituir el millor amic de molts de nosaltres. El PC portàtil!

Una vegada més des de la casa del Software, Microsoft ens ha tornat a sorpredres amb el que per mi es el millor dispositiu inventat fins ara. Si si, així és! No cal provar-lo ni fer cua per comprar-lo per veure-ho, serveix-te tu mateix!

Per que?

Vull un sistema operatiu complert, Windows 10! Potencia, si la vull! Un tamany perfecte per treballar i transportar 13,5”, bateria fins a 12h, material robust Magnesi, i un teclat i ratolí els millors complements per treballar amb un PC. Es que ho volem tot… Doncs si.